Policia e Shtetit operacion kombëtar me drejtoritë vendore, çfarë pritet

0
94

Kontrolle të rrepta të policive vendore në rrethe. Masa të tilla janë evidentuar në Berat e në Fier mbrëmjen e djeshme  dhe ditët e fundit, e me sa duket bëhet fjalë për një operacion në rang kombëtar.

KONTROLLET BERAT

Drejtoria kri minale në policinë e Shtetit në bashkëpunim me drejtoritë vendore kanë nisur një operacion në mbarë vendin për mjetet luksoze dhe mjetet e blinduara dhe për subjektet që preken nga akti normativ anti-KÇK. Në qytete të ndryshme janë ngritur pika kontrolli që verifikojnë këto mjete.