Protagonistja e re krah Craig në 007, është aktorja britanike me ngjyrë

0
1

U bë më se e zakontë tanimë që në filmat e rinj të 007 protagonist kryesor është Daniel Craig në rolin e vetë agjentit.

Për filmin e ri është menduar dhe diskutuar se kish do të jetë gruaja krah tij këtë herë. Është diskutuar nëse do jetë e bardhë apo me ngjyrë dhe ja ku kanë dalë fotografitë e para.

Ajo është një grua me ngjyrë. Quhet, Lashana Lynch dhe është ylli britanik së cilës do t’i jepet licenca e Bondit në filmin e 25-të i cili aktualisht është duke u realizuar në Itali dhe në Mbretërinë e Bashkuar.