QSUT/ 865 operacione kardokirurgjikale në 365 ditë

0
10

Sherbimi i kardiokirurgjise QSUT ne kete fund vit ne date 28 dhjetor 2018 me numrin rekord te arritur per here te pare prej 865 intervente kardokirurgjikale me nje vdekshmeri prej 2%. Nje pune e jashtezakonshme e te gjithe ekipit, kolegeve mjeke dhe infermiere. Suksese  të mëtejshme  për të gjithë mjekët.