Reshje të dendura, rritet niveli i lumit Kir

0
22
Zjarr Televizion Ad This is a sample article. ...

Niveli i lumit Kir në Shkodër është rritur për shkak të reshjeve të dendura.

Deri më tani situata është nën kontroll dhe nuk ka rrezik për përmbytje.

Gjithashtu zona e Bardhajve ka pasur prani të ujit në oborret e banesave. Banorët thonë se kjo vjen si pasojë e mos pastrimit të tyre prej 30 vitesh.

Zjarr Tv Ad