Rriten çmimet e karburanteve

0
100
Zjarr Televizion Ad This is a sample article. ...

Bordi i Transparencës është mbledhur sot dhe ka vendosur çmimet e reja për tregtimin me shumicë dhe pakicë të karburanteve, Në vendimin e sotëm, Bordi i Transparencës ka vendosur të rrisë çmimin e naftës në 248 lekë/litri, atë të benzinës në 244 lekë/litri dhe të gazit 90 lekë/litri. Çmimet e caktuara nga Bordi do të hynë në fuqi sot datë 1 Qershor, ora 18.00 e pasdites, dhe do të jenë të vlefshme deri në mbledhjen e ardhshme të bordit ku do të pasqyrohen ndryshimet e çmimeve të shitjes.

Për më tepër ndiqni linkun më poshtë:

Zjarr Tv Ad