Skënderbeu dhe Skënderhiperbolja

0
1480
Zjarr Televizion Ad This is a sample article. ...

Sot mbyllet dhe viti I Skenderbeut. Normalisht çdo shqiptar sot pyet se çfarë na solli ky vit, çfarë bëmë në këtë vit të thirrur majekrahu fshat më fshat e qytet më qytet të rilindur urbanisht?

Bëmë! Bëmë shumë! Minimalisht çimentuam themelet e Skenderhiperboles!

Skenderhiperbolja lindi si një thirrje maje krahu e Spiropales që na e thirri Skenderbe më të gjatin e kryeministrave historikisht. Shihet qartë që ishte hiperbolë e keshtu lindi Skenderhiperbolja.

Shpejt e shpejt ta shohim se çfarë I bashkon e çfarë I ndan Skenderbeun me Skenderhiperbolen

I bashkon fakti se të dy I kanë selitë pa tapi! Skenderbeu varrin nëLezhë e Skenderhiperbolja selinë në Tiranë!

Skenderbeu I mblodhi shqiptarët duke shuar ndasitë e tyre në Lezhë.

Skenderhiperbolja I hodhi zjarr ndasive me thëniet lapidare Kazan, Kadri, Shpellar, rrotë ka**etj që I dini vetë.

Skenderbeut ja njohu pallën gjithë Europa e gjithë bota dhe e ruajnë akoma në muze në Vjenë

Skenderhiperboles ja njohën pallën gjithë faqet e para te gazetave në duart e një zonje të nderuar, sot grua e nje tjetër burri të nderuar.

Skenderbeu luftoi kundër Osmanëve,

Skenderhiperbolja shkoi I ftuar në dasma në Turqi.

Skenderbeun e ndiqnin Burra

Skenderhiperbolen e ndjekin butakë!

Skenderbeu ngeli legjendë

Skenderhiperbolja u bë e do ngelet përallë!

Sot mbaron! Sot mbyllet viti I Skenderbeut!

Rroftë Skenderhiperbolja!

Ismet Drishti

 

Zjarr Tv Ad