Taksistët përplasen me policinë bashkiake për parkimet (VIDEO)

0
795
Zjarr Televizion Ad This is a sample article. ...

Një grup taksistësh janë përplasur me Policinë Bashkiake të Tiranës sot për vendparkimet. Policët e Bashkisë u kanë shkuar taksistëve dhe u kanë kërkuar që të lirojnë parkimet, pasi ato do të bëhen me pagesë.

Sipas taksistëve, prej vitesh ata zotërojnë me dokumenta shtatë vende parkimi që nga viti 2008.

Situata shkoi deri në një konflikt fizik mes taksistëve dhe policëve të Bashkisë së Tiranës.

https://dailymotion.com/video/x47a2s0

Burimi : / Javanews.al

Zjarr Tv Ad