Të shtunën, PD zgjedh Kryesinë e re

0
14
Zjarr Televizion Ad This is a sample article. ...

Mbledhja do të nisë në orën 11:00, ndërsa rreth 270 anëtarë të Këshillit do të votojnë për nënkryetarët, 15 emra që zgjidhen direkt, sekretarin e përgjithshëm, dhe 4 sekretarët funksional.Pjesë e Kryesisë janë gjithashtu kryetarët e organizatave partnere,  zëdhënësi i Partisë, si dhe Sekretari për Marrëdhëniet Ndërkombëtare që emërohen nga kryetari i PD-Së.Me këtë moment Partia Demokratike, përmbyll fazën e ristrukturimit të saj, duke u përcaktuar ekipi që do të ndihmojë Lulzim Bashën në 4 vitet e ardhshme.

 

Zjarr Tv Ad