Tedi Blushi: Opozita nuk shitet as nuk blihet më/ Opozitë që nuk tradhëton qytetarët!

0
8
Zjarr Televizion Ad This is a sample article. ...

I ftuar në emisionin Shkruaje në akull, Sekretari I Pergjithshem I Partisë së Lirisë, Tedi Blushi ka folur mbi zgjedhjet vendore që do të zhvillohen vitin e ardhshëm.Ai është shprehur se Partia E Lirisë është e hapur të bashkëpunojë me të gjithë opozitën.

Ai theksoi se opozitë që nuk fle më gjumë, opozitë që nuk shitet dhe nuk blihet më,opozitë që nuk tradhëton qytetarët.

Gjithashtu më datë 29 të këtij muaji Tedi Blushi tha se do të mbahet edhe Konventa e Partisë së Lirisë ku do te ndodhin edhe disa ndryshime brenda kësaj partie ne lidhje me strukturat drejtuese dhe ndryshime në statut.

Zjarr Tv Ad