Tërbohet Luizi. I vendosën këngën e të dashurit të Kiarës: “Mos haj m.t shumë se dal që tani”

0
941
Zjarr Televizion Ad This is a sample article. ...

Jori, banorja e re kíshte kerkuar qe perpos muzikes ne gjuhe te huaj te leshojne edhe ndonje ne gjuhen shqípe duke í treguar kenget e saj te preferuara ku mes tyre íshte nje e Don Xhonít ne bashkepunim me ish te dashurín e Kiares Butrintin.

Jori i tha Kiares se e kane łeshuar nje kenge te ísh te dashurít te saj ndersa Kiara tha se e ka degjuar dhe i pełqeu pasi ka kohe qe kerkon qe te leshohet ndonje kenge ne gjuhen shqipe.

Mirepo ne keto momente vjen Luizi ndersa Jori i tregoi edhe atij se e kane vene kengene Butrintit, Luizi u mundua te bej kinse nuk e njeh dhe nuk e di per lidhjen e Kiares por nuk i pelqeu reagimí i kesaj te fundít.

Ajo vazhdimisht ka qeshur ndonse thoshte se qesh me situaten qe kríjon Jori pasi sipas saj e ben pa qellim dhe e eshte e pafajshme, Luizi ka dal ne oborr duke ndenjur vetem dersa kenget e Butrintit vazhdojne te luhen.

Zjarr Tv Ad