Tiranë/ Policia Rrugore, masa ndëshkuese nëpërmjet monitorimeve

0
20

Vazhdon monitorimi i sjelljes së drejtuesve të automjeteve nga shërbimet e Policisë Rrugore, në kryqëzime, rrethrrotullime dhe vendkalime të këmbësorëve.

Ja njoftimi i Policisë Rrugore:

Policia Rrugore e Tiranës vijon patrullimet për evidentimin e shkeljeve të rregullave të qarkullimit rrugor që janë rrezik dhe shqetësim i përditshëm për qytetarët.

Edhe pse mendoni se mungon fizikisht Polici, ju sigurojmë se nëse nxitoni në shkelje për të dalë i pari, përveç rrezikut do të merrni edhe gjobën sipas ligjit! #112PoliciaeShtetit.

 

TiranëPolicia Rrugore e Tiranës vijon patrullimet për evidentimin e shkeljeve të rregullave të qarkullimit rrugor që jane rrezik dhe shqetësim i përditshëm për qytetarët.Edhe pse mendoni se mungon fizikisht 👮‍♀, ju sigurojmë se nëse nxitoni në shkelje për të dalë i pari, përveç rrezikut do të ✍ merrni edhe gjobën sipas ligjit! #112PoliciaeShtetit

Gepostet von Policia e Shtetit am Montag, 7. Januar 2019