Trump pret Zuckerberg në dhomën ovale

0
17

Presidenti amerikan, Donald Trump dhe kreu i Facebook-ut, Mark Zuckerberg, kanë zhvilluar një takim në Shtëpinë e Bardhë.

Trump në rrjetet sociale shkroi se kanë pasur një takim të këndshëm me Mark Zuckerberg-un e Facebook. .

Facebook bëri të ditur se Zuckerberg ka qenë në Washington për të dëgjuar shqetësimet e politikanëve për shkak të ndryshimeve të ardhme në internet.

Presidenti Trump shpesh herë kritikon Facebook-un dhe platformat e tjera të mediave sociale, për shkak të paragjykimeve rreth politikës së tij, por mesa duket ata i kanë sqaruar këto mosmarrëveshje.