Turi i 80-të i çiklizmit ‘paralizon’ vendin, ja cilat janë rrugët që bllokohen ditën e sotme

0
53
Zjarr Televizion Ad This is a sample article. ...

Ditën e sotme zhvillohet “Turi i 80-të i çiklistit të Shqipërisë”, një aktivitet i përvitshëm dhe shumë i rëndësishëm për çiklistët jo vetëm nga Shqipëria por edhe nga vende të tjera të botës.

Aktiviteti çiklistik, ku marrin pjesë 15 ekipe nga vende të ndryshme të botës dhe 150 garues, përfshin 5 etapa garash me itinerare të gjata në disa nga asket rrugore kombëtare.

Policia njoftim për rrugët e bllokuara:

Shërbimet e Policisë Rrugore, të Patrullave të Përgjithshme dhe të Forcës së Posaçme “Shqiponja”, të DVP Tiranë, Elbasan, Fier, Vlorë dhe Gjirokastër, në bashkëpunim me organizatorët e aktivitetit ndërkombëtar “Turi i 80-të çiklistik i Shqipërisë”, kanë marrë masa për mbarëvajtjen e aktivitetit, përsa i përket sigurisë rrugore dhe rendit.

Sipas njoftimit të Policisë mësohet se ky tur përfshin 5 etapa garash me itenerare të gjata në disa nga akset rrugore kombëtare. Ndërkohë, në këtë aktivitet marrin pjesë 15 ekipe nga vende të ndryshme të botës dhe 150 garues.

Etapa e parë nis më datë 22.05.2023, në orën 12:00, me itinerarin sheshi “Nënë Tereza”, Tiranë – Elbasan – Dushk – Lushnjë. Në kthim ndiqet i njëjti itinerar, për të përfunduar në Krrabë, në orën 16:30;

Etapa e dytë nis më datë 23.05.2023, në orën 12:00, me itinerarin sheshi “Nënë Tereza”, Tiranë –Elbasan – Lushnjë dhe përfundon në qendër të Elbasanit, në orën 17:00;

Etapa e tretë nis më datë 24.05.2023, në orën 12:00, me itinerarin bulevardi “Aqif Pasha”, Elbasan – Lushnjë – Fier dhe përfundon në Vlorë, në orën 16:15;

Etapa e katërt starton më datë 25.05.2023, në orën 12:00, me itinerarin Lungomare, Vlorë – Fier – Mbrostar Ura, Fier – Levan – Tepelenë dhe përfundon në Permet, në orën 18:30;

Etapa e pestë starton më datë 26.05.2023, në orën 10:00, me itinerarin qendra e Përmetit –Tepelenë – Levan dhe përfundon në Fier, në orën 13:00.

Zjarr Tv Ad