Vazhdon protesta/ Studentët e Juridikut dhe të Ekonomikut ngujohen brenda fakulteteve

0
11

Protesta e studentëve vazhdon dhe një pjesë e tyre janë ngujuar brenda fakultetit Juridik në Tiranë.  E ndërsa po e njejta situatë raportohet edhe tek Ekonomiku.

Ata kanë bllokuar hollin dhe derën e jashtme, ndersa shprehen të vendosur të qëndrojnë deri të dielën brenda fakultetit.

Studentët do të vijojnë ngujimin deri në fundjavë. Ata kanë bërë të ditur se ngujimi i tyre do të jetë deri të dielën, ndërsa pas kësaj ata do të thërrasin një protestë mbarëkombëtare në mbështetje të tyre.

Protesta e studentëve vazhdon dhe një pjesë e tyre janë ngujuar brenda fakultetit Juridik në Tiranë. Ata kanë bllokuar hollin dhe derën e jashtme, ndersa shprehen të vendosur të qëndrojnë deri të dielën brenda fakultetit.