Video/ Agron Duka: “Kokën nga muri, b***** nga huri”

0
87

Dje në mbrëmje startoi sezoni i ri i emisionit “Shkruaje në akull”. Një nga të ftuarit ka qënë dhe Kryetari i Partisë Agrare Ambjentalisje zoti Agron Duka. Duke folur për hapjen e negociatave me BE Duka komenton kushtete e vendosura nga bundestagu për vendin tonë. Në bashkëbisedim e sipër me drejtuesin e emisionit Ismet Drishtin zoti Duka përdor një shprehje me anë të së cilës krahason situatën aktuale të vendit dhe krizën politike që ka përfshir vendin. Me humor Duka shprehet: “Kokën nga muri b*th*n nga huri”.