Video/ Apeli i radhës i policisë: “Nuk do të tolerohet më”

0
18
Zjarr Televizion Ad This is a sample article. ...

Policia u bën apel për kujdes të gjithë drejtuesve të mjeteve që janë në timon dhe njëkohësisht për ata që përdorin edhe celularin.

Teksa poston një video me shembuj flagrant shkeljesh dhe me ndëshkimet përkatëse, policia sqaron se kundravajtjet e tilla nuk do të tolerohen më.

Apeli i policisë:

Nëse vërtet besoni se njëkohësisht mund të drejtoni një mjet, si dhe të përdorni celularin gjatë drejtimit të tij, pa u shqetësuar duke rrezikuar veten dhe akoma më keq, të tjerët që udhëtojnë me ju, kjo formë “vetëbesimi” e gabuar dhe shumë e rrezikshme për sigurinë rrugore, nuk do të tolerohet nga rrugorët e kryeqytetit, të cilët do monitorojnë dhe aplikojnë forma nga më efikaset për 📸 dhe ✍, pa bezdisur përdoruesit e tjerë të rrugës, që janë korrekt me normat e sjelljes, gjatë drejtimit të mjetit.

Monitorim, siguri dhe aty ku nuk ka 👮‍♀👮🏻‍♂

TiranëNëse vërtet besoni se njëkohësisht mund të drejtoni një mjet, si dhe të përdorni celularin gjatë drejtimit të tij, pa u shqetësuar duke rrezikuar veten dhe akoma më keq, të tjerët që udhëtojnë me ju.Kjo formë “vetëbesimi” e gabuar dhe shumë e rrezikshme për sigurinë rrugore, nuk do të tolerohet nga rrugorët e kryeqytetit, të cilët do monitorojnë dhe aplikojnë forma nga më efikaset për 📸 dhe ✍, pa bezdisur përdoruesit e tjerë të rrugës, që janë korrekt me normat e sjelljes, gjatë drejtimit të mjetit.Monitorim, siguri dhe aty ku nuk ka 👮‍♀👮🏻‍♂

Gepostet von Policia e Shtetit am Samstag, 19. Januar 2019

Zjarr Tv Ad