Video/ “Kjo është e vërteta”, deputetja tregon historinë e familjes Hysenaj

0
96

Deputetja e PD-së Orjola Pampuri ka qene ditën e sotme në një familje në Babrru të Tiranës.

Pampuri ka parë nga afër gjendjen e familjes me 6-antarë, ku situata është shumë e veshirë. Ajo ka sjellë në vëmendje se gjendjas e kësaj familjeje është skandaloze dhe pa asnjë të ardhur ose ndihme nga shteti, duke u braktisur totolisht nga te gjithë.

“Kësaj familjeje i është hequr ndihma ekonomike, megjithëse dy prindërit janë pa punë dhe kanë 4 vajza të mitura për të ushqyer.

Njëra prej katër vajzave të mitura, vuan nga distrofia, por prindërit i treguan deputetes Pampuri se iu është hequr KEMP-i pa asnjë shpjegim

Deputetja Oriola Pampuri ishte në familjen e tyre dhe shfaqi të vërtetën e kushteve skandaloze në ti cilën jeton një prej 20 mijë familjeve të hequra nga skema e ndihmës ekonomike.