‘Z.President, dhe nga SHBA do të vijmë më 2 mars’, i përgjigjet Meta: Shqiponjat s’e harrojnë folenë!

0
307

Një qytetar nga SHBA, Ervis Zholi, ndjekës i rregullt i Presidentit Ilir Meta në rrjetet sociale, i ka shprehur Metës mbështetjen e madhe të tij dhe të një grupi shqiptarësh:

“Edhe në nga Miçhigan, SHBA, ku jemi, një grup që punojmë dhe mbrojmë interesat e vendit tonë, do të vijmë në 2 mars atje sot. President, për lirinë dhe demokracinë. Çdokush lufton dhe e mbron, edhe pse jemi përtej Atlantikut.

Nuk ka vonuar që këtij mesazhi  në Fb t’i përgjigjet vetë kreu i shtetit: “Mirë se vini edhe ju nga Amerika në 2 mars në bulvardin “Dëshmorët e Kombit”. Shpresoj që në pak vite të ktheheni përgjithmonë. Siç e tha edhe papa Francesku në Tiranë “Shqiponjat nuk e harrojnë folenë e tyre”. Dhe Presidenti nuk e ka lënë me kaq, po e ka ftuar emigrantin edhe për një kafe pas mitingut. “Pas tubimit ju pres edhe për një kafe”.