Zëvendësohet Alesia Bami, balerina e re një shqiptare e Maqedonisë

0
279

Ka bërë bujë të madhe në media largimi i modeles dhe balerinës së njohur Alesia Bami nga emisioni ‘Stop’ dhe zëvëndësimin e saj me një balerinë të re.

Por pa kaluar shumë kohë, velina Alesia Bami zëvëndësohet më një tjetër velinë dhe ajo quhet Aulona Limani.

Aulona është vetëm 19 vjeç dhe vjen nga Komuna e Maqedonisë dhe rrugëtimin e saj në balet ka nisur që në moshën 3 vjeçare.

Sipas informacionit që jepet prej saj në rrjetet sociale, ajo ka eksperiencë edhe në këndim, ku që nga mosha 3-vjeçare u bë pjesë e festivaleve për fëmijë në Kumanovë, Shkup, Turqi, Kosovë, Serbi. Burimi Iconstyle