Apple surprizon: Së shpejti 230 emoji të reja

0
3

Një tjetër shumëllojshmëri emoji-sh do të jetë në çdo celular iPhone me përditësimin e ri “iOS 13”.

Do të jenë 230 ikona të reja që janë krijuar vetëm për tu publikuar në vitin 2019.

Rreth 171 emoji do të bazohen tek gjinia dhe ngjyra e trupit të njerëzve, ndërsa të tjerat do jenë simbole që i kanë kërkuar fansat prej kohësh.

Njoftimi është zyrtar dhe do të ketë një shumëllojshmëri ikonash edhe për njerëzit me aftësi të kufizuara.