Asfaltohen rrugët e prekura nga ndërtimi i linjës së transmetimit Bovillë – Yzberisht

0
4

Pas ndërtimit të linjës së transmetimit Bovillë – Yzberisht në zonën e Institutit, Bashkia e Tiranës është kujdesur që çdo centimetër i rrugëve të prekura nga ky investim t’i rikthehet normalitetit në kohë reale.

Mjetet e rënda të Bashkisë kanë asfaltuar edhe këtë pjesë të rrugës, ndërkohë që falë investimit në rrjetin ujësjellës, banorët e zonës së Kasharit, Yzberishtit, Astirit, Kombinatit dhe Kodër Kamzës do të kenë më shumë ujë të pijshëm, por edhe më cilësor.