Austri, 4 metra dëborë

0
14
Zjarr Televizion Ad This is a sample article. ...

Austria dhe, në përgjithësi, Evropa Qendrore dhe Lindore, kanë kaluar dite të ftohte dhe me shumë reshje prej më shumë se një javë, për shkak të ardhjes së ajrit shumë të ftohtë nga Skandinavia dhe Rusia. Lagështia dhe të ftohtit janë përhapur pa pushim në të njëjtin rajon, duke sjellë efekte bllokimi në Alpet me sasi rekord bore. Regjistrimet e akumulimit të dëborës 15-ditore veren se në majat austriake më shumë se 2 metra dëborë dhe madje 4 metra në vende! Kjo është veçanërisht e rëndësishme në Tirol (Austri e Epërme) dhe Styria (Seefeld) me 2.83 m. Ky është një rekord 15-ditor i akumulimit të dëborës.  Në Abtenau, reshjet e borës arritën në 2.40 vetëm ne vitin 1964.

Zjarr Tv Ad