Basha: Pesëfishim i sipërfaqes së mbjellë me drogë

0
587

Kryedemokrati Lulzim Basha thotë se sot nuk ka dy të vërteta për drogën.

Sipas tij, ka vetëm një dhe pesëfishim i sipërfaqes së mbjellë në vitin 2016.

“Nuk ka dy të vërteta për bosët e krimit. Ka vetëm një: nuk kapen dhe këtë nuk e pengon vetingu. E pengon qeveria, ministri i Brendshëm, Kryeministri. Sot nuk ka dy të vërteta për korrupsionin. Ka vetëm një: kudo ku vidhet me tendera dhe koncesione, kudo ku lartësohen ndërtime pa leje, kudo ku shqyhen, tjetërsohen e përvetësohen prona në mënyrë kriminale janë njerëzit e janë njerëzit e qeverisë dhe Kryeministrit. Nuk ka të tjerë!”, shkruan Basha në Facebook.

Në këtë linjë, shton se nuk ka dy të vërteta për hapjen e negociatave dhe se ka vetëm një .

Kreu i PD shprehet se nuk janë përmbushur standardet dhe sepse ka zgjedhje përpara dhe qeveria nuk ka besueshmërinë se mund t’i zhvillojë sipas standardeve.