A do ta rrëzoje Erion Veliaj Edi Ramën ?!

0
2333

Punimet e pa mbaruara në momentin e inagurimit bëri që për pak kryeministri i vëndit z.Edi Rama të rrëzohet. Sapo zbriti nga makina kryeministrore , përpara derës së bashkisë së Tiranës u pengua dhe përpak ra.