Dalin shifrat, ja sa grante, hua dhe donacione u dhanë për rindërtimin e Shqiprisë

0
101

Shifra e mbledhur në Konferencën e Donatorëve për rindërtimin e shqipërisë ishte 1.15 mld euro.

Por sa nga këto pra janë donacione, sa janë hua dhe sa janë grante?

Grande në total – 295.738.622 €

Hua në total – 853.017.997 €

In-kind në total – 3.418.500 €

Totali i mbledhur 1.152.175.119 €

Komisioni Evropian ka publikuar gjithë listën e huave dhe donacioneve me gjithë detajimet: