Dërgon një mesazh të gabuar por i kthehet në buzëqeshje…

0
6

Një djalë i sapo diplomuar nga Universiteti i Karolinës së Jugut ka dërguar një fotografi në një vend të gabuar.

Justin Campbell ndau screenshotin e shkëmbimit të mesazhit që filloi kur ai pa dashje dërgoi një fotografi të vetes dhe të një shoku me një të huaj të panjohur në ditën e tyre të diplomimit.

 

“Për fat të keq, dje i kam dërguar këto imazhe në numrin e gabuar. Përgjigjja ishte e vlefshme, shkroi Campbell. Më bëri vërtet të buzëqesh”.

Përgjigja që mori ishte një foto e qeshur e agjentit të pasurive të paluajtshme Roger Hawkins, i cili i shkroi të riut: “Urime djema”.

Hawkins, i cili më vonë u bashkua me gazetarët, shpjegoi se fillimisht ai nuk kishte menduar shumë për përgjigjen e tij, të cilën ai e kishte dërguar duke pritur në veturë për ndriçimin e dritave të trafikut.

Por kur Campbell vendosi shpërndarjen e mesazhit, ai shpejt mori më shumë se 30,000 reagime në Tëitter dhe 90,000 pëlqime, dhe ai dërgoi një mesazh tek miku i tij i ri për ta informuar atë për famën e tij duke i thënë se: “Tëitter ju do”, shkroi ai.

Numri i telefonit të Hawkins u përfshi gabimisht në profilin e Campbell dhe agjenti i pasurive të paluajtshme befas mori një fluks të këshillave dhe kërkesave.

Dhe njeriu ishte i kënaqur: “Ishte mirë,” tha Hawkins.