EDMOND DHE ARBEND DRISHTI, PËR PARË HERË NGRENË FLAMURIN SHQIPTAR PËR “110 VJETORIN E PAVARËSISË SË SHQIPËRISË NE HOBOKEN.”

0
24
Zjarr Televizion Ad This is a sample article. ...

Arbend dhe Edmond Drishti janë dy vëllezër me origjinë shqiptarë në SHBA. Të dy të cilët punojnë në institucionet e zbatimit të ligjit.

Edmond Drishti komandati i policisë së Hoboken, një shqipëtar i lindur dhe i rritur në SHBA, por me prindër shqiptar.

PËR PARË HERË ATA DO TE NGRENË FLAMURIN SHQIPTAR PËR “110 VJETORIN E PAVARËSISË SË SHQIPËRISË NE HOBOKEN.”

Ftese

e hënë

28 nëntor 2022 11:00 paradite

Të gjithë janë të ftuar

KRYETARI I HOBOKENIT

198 Washington st., Hoboken, NJ 07030

Zjarr Tv Ad