Elbasan, infektohet me Covid shefi i drejtorisë së paraburgimit të Bradasheshtit dhe 1 zyrtar tjetër

0
12

Dy raste me Covid-19 janë konfirmuar sot (10 gusht) në paraburgimin e Bradasheshit në Elbasan.

Mësohet se jan infektuar shefi i drejtorisë së paraburgimit si dhe shefi i regjimit të jashtëm.

Pas konfirmimit të dy rasteve, janë karantinuar 10 punonjës policie.

Aktualisht dyshohet edhe për dy raste të tjera.