Fejohet çifti Armina e Shkëlzen!

0
102

Çifti Armina Mevlani dhe Shkëlzen Berisha këtë të dielë festojnë ceremoninë e fejesës së tyre.

Ndonëse festa e vërtet për çiftin ka qenë përpara dy vitesh në Komo të Italisë, kur Shkëlzeni i propozoi martesë Arminës, dy të dashuruarit kanë mbledhur familjet dhe miqtë e tyre më të ngushtë për të celebruar një ditë të rëndësishme në jetën e tyre.

Në këtë ceremoni festive behet me dije se janë ftuar më pak se 30 persona dhe çifti nuk ka preferuar të ketë në të personazhe të jetës publike, megjithëse të dy kanë një rreth të gjerë shoqëror, në fejesë kanë ftuar vetëm tre prej miqve të ngushtë.