Fenomeni që po mahnit botën

0
25
Zjarr Televizion Ad This is a sample article. ...

Në shtetin amerikan të Maines një sasi gjigante akulli në formën e një disku me diametër rreth 90 metra që është formuar në lumin Presumpscot në qytetin e Westbrook është filmuar teksa rrotullohet ngadalë. Disqet e akullit krijohen në kthesat e lumenjve ku uji që vjen me rrjedhë krijon një forcë që konsumon qoshet e akullit duke e rrotulluar. Autoritetet e Westbrook u informuan mbi diskun e akullt, i cili ishte populluar edhe nga rosat e zogj të ndryshëm, nga një biznesmen lokal, i cili përdori një dron për të filmuar dhe fotografuar pamjet që bënë xhiron e botës në internet.

 

Zjarr Tv Ad