Fier/ Rradhë të gjata në Hipotekë

0
16
Zjarr Televizion Ad This is a sample article. ...

Ankthin e pritjeve të gjata në radhë nuk e ka zgjidhur as zyra e Adisës, Agjencia e Ofrimit të Shërbimeve Publike të Integruara, e cila u hap për të shpejtuar procedurat.

Punonjësi i sigurisë është i vetmi që prej orësh qytetarët shohin ndërsa presin për të nxjerrë një certifikatë pronësie në Zyrat e Regjistrimit të Pasurive të Paluajtshme në Fier.

Shumë prej tyre thonë se dera është e mbyllur gjatë gjithë kohës.

“E kam futur për legalizim dhe nuk kam marrë akoma përgjigje. Po bëhet viti”, thotë një banore.

Zjarr Tv Ad