Gjermani/ Arrestohet i dyshuari për përgatitjen e sulmit terrorist

0
26

Është raportuar se i dyshuari u arrestua mbrëmë në hyrje në Gjermani dhe përveç përgatitjes së një sulmi terrorist, ai u akuzua gjithashtu për posedimin ilegal të armëve.

Policia gjermane ka njoftuar më parë se katër të dyshuar janë arrestuar më herët dhe gjithashtu janë akuzuar për përfshirje në përgatitjen e sulmeve terroriste dhe posedimin ilegal të armëve.

Policia njoftoi se këto raste kanë qenë të lidhura, por nuk ka pranuar të japin detaje për nacionalitetin e tyre dhe sfondin politik.