Grupi Parlamentar Demokrat kallëzon PPP-të për rrugët Orikum-Dukat dhe Milot-Balldren

0
5

Grupi Parlamentar Demokrat ka dorëzuar në Prokurori një kallëzim për PPP e rrugëve Orikum-Dukat dhe Milot-Balldren.

Kallëzimi u dorëzua nga deputeti Halit Valteri, i cili tha se ky kallëzim është për të ndëshkuar grabitësit.

Në kallëzim thuhet se grupi parlamentar demokrat Kërkon: “fillimin e procedimit penal në funksion të veprave penale të parashikuara nga neni 258 i Kodit Penal “Shkelje e barazisë në tendera” dhe nenit 248 i  Kodit Rrugor Shqiptar, Autoriteti kontraktor deri tek vendimarrje e Këshillit të Ministrave lidhur me shkeljet penale të konstatuara që kanë të bëjnë me PPP për segmentin rrugor “Porti i Jahteve- By Pas- Orikum- Dukat dhe PPP për segmentin rrugor Milot-Balldren”