Historia e Laurës, vajzës që prindërit e mbajtën mbyllur plot 5 vite

0
226

Ka histori që trondisin dhe kjo padyshim është njëra prej tyre: abuzimi i tmerrshëm i vuajtur nga një fëmijë në duart e nënës dhe burrit të saj. Shumë njerëz mund të shqetësohen nga leximi i këtyre lloj lajmeve, por është e rëndësishme të dini se këto gjëra ndodhin në mënyrë që të jeni më të bindur për të vepruar kur keni dyshime për keqtrajtim. Protagoniste e kësaj historie të trishtuar është Lauren Kavanaugh, në Shtetet e Bashkuara. Historia e tmerrshme e abuzimeve u zbulua në vitin 2001, pasi autoritetet e gjetën atë, vetëm 8 vjeçe, të mbyllur në dollapin e nënës së saj, duke fjetur në feçen e saj. Ajo ishte e dobët dhe me shenjat e abuzimit. Siç raportohet nga gazeta DailyMail, Lauren fillimisht ishte dhënë për birësim nga Bill dhe Sabrina Kavanaugh. Me familjen e saj të re, vajza e vogël jetonte ditë të lumtura. Megjithatë, fëmijëria paqësore dhe e lumtur nuk do të zgjasë shumë për Lauren. Nëna biologjike, Barbara Atkinson, kishte ndryshuar mendje dhe donte që vajza e saj të kthehej. Gabimi i një avokati kur ai përfundoi dokumentat e adoptimit nënkuptonte se Kavanaughs nuk mund të bënte asgjë dhe Lauren ishte kthyer te nëna e saj. Atëherë filloi makthi i saj. Një ditë, shpjegon Lauren, e lodhur duke dëgjuar britmën e saj, Barbara, nëna e saj, e vendosi në dollap. Lauren mendoi se ishte një dënim i përkohshëm, por kishte gabuar. Ajo thotë se atë ditë, kur ajo ishte 3 vjeçe, ata e keqtrajtuan atë dhe e vunë në banjë, e cila u bë shtëpia e saj e re. Abuzimet e nënës së saj dhe njerkut Kenneth Ray ishin të vazhdueshme. Ata nuk e ushqenin, e rrihnin dhe e linin të flinte në feçet e saj. As motra më e madhe dhe as 4 vëllezërit e saj më të vegjël, nuk kishin trajtime të tilla. Stomaku i saj ishte i fryrë nga kequshqyerja e rëndë që vuajti. Mjekët duhej ta ushqenin atë me një sistem të zhvilluar për viktimat e Holokaustit. Barbara Atkinson dhe njerku i saj, Kenneth, u dënuan me burgim të përjetshëm dhe rasti i tyre nuk mund të shqyrtohet deri në vitin 2031.