I dënuar me burgim të përjetshëm, Zani Çaushi kërkon lirimin me kusht

I dënuar me burgim të përjetshëm, Zani Çaushi kërkon lirimin me kusht

0
121

Myrteza  i njohur si Zani Çaushi ka kërkuar në Gjykatën e Korçës lirimin me kusht, edhe pse është dënuar me burgim të përjetshëm.Kërkesa për lirimin me kusht është depozituar në muajin qershor dhe janë mbajtur dy seanca plenare.Seanca e radhës është më 17 korrik. Aktualisht Çaushi po vuan dënimin e tij në burgun e Drenovës. Myrteza Caushi ishte kreu i një prej bandave në qytetin e Vlorës gjatë trazirave të vitit 1997.