Ismail Uka kandidati i duhur për të fituar Bashkinë Dibër

0
279
Zjarr Televizion Ad This is a sample article. ...

Dibra është cilësuar si bastion i Partisë Demokratike ku për vite me rradhë ka arritur rezultate larta dhe fitore bindëse. Vitet e fundit ka ndryshuar balanca ku e majta ka fituar Bashkinë 2 mandate por janë ndryshuar 4 kryebashkiakë.

Zgjedhjet e 25 Prillit treguan se Dibra është e djathtë ku Partia Demokratike fitoj 3 mandate kundrejt 2 mandateve te Partisë Socialiste dhe diferenca ishte mbi 1000 vota. Dibra fitohet me kandidatët e duhur.

Kandidati i duhur për të fituar zgjedhjet e 14 Majit dhe për ti kthyer Bashkinë Dibër përsëri të djathtës është Ismail Uka.

Ismail Uka me profesion avokat si dhe njëkohësisht drejtues i dhomës së avokatisë Dibër është i angazhuar që në vitin 1990 me Partinë Demokratike ku ka mbajtur disa poste brenda degës së PDsë.

Figura që i duhet PDsë dhe Dibrës është Ismail Uka pasi gëzon respektin e Dibranëve si intelektual njeri i dijes dhe punës dhe ka mbështetje nga të gjithë qytetarët Dibranë pa dallim partie.

Dibra fitohet me njeriun e duhur dhe njeriu i duhur është Ismail Uka.

Zjarr Tv Ad