Koronavirusi, dyfishohet stafi mjekësor në aeroportin e Rinasit

0
58

Një staf mjekësor vendosur në aeroportin ndërkombëtar “Nënë Tereza” në Rinas që kur koranavirusi u shpall emergjencë globale nga Organizata Botërore e Shëndetësisë.stafi mjekësor dhe pajisjet mjekësore  janë dyfishuar.

Stafi përbëhet nga tre persona në turn, të cilët do të duhet të kontrollojnë pasagjerët e fluurimeve nga Kina dhe Italia.

Në aeroportin e Rinasit ndodhet një dhomë  izolimi për çdo emergjencë.