Kuksi dhe Rruga e Kombit ‘mbulohet’ me mjegull

0
26
Zjarr Televizion Ad This is a sample article. ...

Këtë mëngjes mjegulla e dendur ka mbuluar rajonin e Kukësit.

Mjegulla sidomos në orët e hershme të mëgjesit ka mbuluar gjithë sipërfaqen e liqenit të Fierzës, por edhe ‘Rrugën e Kombit’

Kjo situatë ka kufizuar në mënyrë të ndjeshme shikueshmërinë e kalimtarëve si dhe të automjeteve.

Kjo nuk është hera e parë që qyteti i Kukësit mbulohet nga mjegulla e dendur, pasi kjo dukuri atmosferike është e shpeshtë në qytetin verilindor, kryesisht në periudhat e ftohta.

Zjarr Tv Ad