Ministri i Brendshëm Sandër Lleshaj dhe Ministri i Turizmit dhe Mjedisit Blendi Klosi zhvilluan një takim me Prefektët, drejtues të Policisë së Shtetit dhe AZM për problematikat e vitit turistik 2018, ndarjen e detyrave për këtë vit dhe zbatimin e planit prej 365 masash për turizëm më cilësor, të sigurt dhe me standarde gjatë 2019.

 

MB e MTM mbledhje me strukturat për menaxhimin me sukses të sezonit të ri turistik

Ministri i Brendshëm Sandër Lleshaj dhe Ministri i Turizmit dhe Mjedisit Blendi Klosi zhvilluan një takim me Prefektët, drejtues të Policisë së Shtetit dhe AZM për problematikat e vitit turistik 2018, ndarjen e detyrave për këtë vit dhe zbatimin e planit prej 365 masash për turizëm më cilësor, të sigurt dhe me standarde gjatë 2019

Gepostet von Ministria e Brendshme am Freitag, 8. Februar 2019