Loja për pak kthehet në tragjedi

0
3

Një gjyqtar futbolli dhe një student mbetën të plagosur pasi një shtyllë dritash u rrëzua gjatë një incidenti të tmerrshëm në një shkollë të mesme në Arkanssas të SHBA-ve. Ngjarja mund të kishte pasoja tragjike, por njëri prej të plagosurve arriti të shmangej në kohë. Regjistrimi i incidentit tregon shtyllën e drurit prej rreth 24 metrash që rrëzohet, duke goditur arbitrin Rigo Resendez, ndërsa lojtarët e tjerë arritën të largoheshin. Resendez u raportua më vonë se kishte thyer dy kocka në këmbën e tij, ndërsa një student ishte gjithashtu i shtruar në spital por me lëndime më të lehta. Shtylla u rrëzua për shkak të erërave të forta.