Në delegacionin e Metës në Monako edhe Princ Leka II dhe Princeshë Elia

0
6

Në delegacionin e Presidentit Meta në Monako ishin edhe dy personalitetet shqiptarë si Princ Leka II dhe Princeshë Elia.

Kreu i Shtetit Ilir Meta publikoi disa foto në Facebook ku shkruan: “I lumtur të kisha në delegacion gjatë vizitës zyrtare në Principatën e Monakos edhe dy personalitete të shquara dhe shumë të dashura, Princ Leka II dhe Princeshë Elia.

Lidhjet tradicionale miqësore midis dy familjeve mbretërore mbeten një urë e rëndësishme në forcimin e marrëdhënieve midis dy vendeve tona! “