Një tjetër ndryshim në qeverinë Rama

0
28

Pas shkarkimit të zv/ministres së Drejtësisë, Teuta Voda, një tjetër ndryshim ka ardhur në qeverinë e drejtuar nga Edi Rama. Mësohet ka dhënë dorëheqjen edhe zëvendës ministrja e Financave dhe Ekonomisë Albana Shkurta. Nuk dihet motivacioni dhe arsyeja e dorëheqjes së zonjës Shkurta.