Pamjet e tërmetit mes fotove të vitit 2019 të EPA

0
23

Viti 2019 po i afrohet fundit dhe agjencia e fotove, EPA, ka publikuar fotot më të mira të vitit. Fokusi kryesor i këtyre fotove janë ngjarjet më të turbullta në planet, ku ekspozohet ana njerëzore. Mes fotove të publikuara nga Daily Mail janë edhe dy foto nga tërmeti i 26 nëntorit në Shqipëri.

Fotoja e parë tregon pamje nga operacioni i kërkim-shpëtimit në zonën e Thumanës. Fotoja e dytë tregon një godinë të shkatërruar në Durrës, e cila është anuar duke tërhequr vëmendjen e kalimtarëve.