Pësoi atakt në zemër, pronarja shpëtohet nga dy qentë e saj besnikë

0
73

Dy qen besnikë i kanë shpëtuar jetën pronares së tyre, e cila pësoi një atak në zemër.

Pasi Maureen Hatcher u sëmur, ndërsa qentë vrapuan drejt fqinjes së saj.

Bella dhe Sadie shkuan tek një fqinje kur Maureen u rrëzua ndërsa po lahej në shtëpinë e saj në Saint John, Florida.

Fqinja ndoqi qentë dhe shkoi tek shtëpia e 62 vjeçares teksa e gjeti në dysheme.

“Gjëja që dija është se isha në tokë dhe nuk mund të lëvizja,”-tha Hatcher. “U thashë vajzave të mia (qenve), kam nevojë për ndihmë.”

Bella dhe Sadie shkuan tek një banore aty pranë, Alexandra Naspolini, që nga alarmi i qenve shkoi për të kontrolluar fqinjën.

Ajo njoftoi ambulancën duke i shpëtuar jetën Mauren.