Pralajmërimi i Vasilit: Do nxjerrim skandalin te Unaza

0
20
Zjarr Televizion Ad This is a sample article. ...

LSI ka sjellë fakte të reja për për sa I përket korrupsionit në lidhje me ndërtimit të segmentit të Unazës së Re. Sipas Kreu i grupit parlamentar të LSI-së, Petrit Vasili i cili në një deklaratë për mediat është shprehur se kryeministri Rama  po ndërton në Shqipëri  antishtetin përmes hajdutërisë dhe dhunës ndaj qytetarëve.

Ai deklaroi  se autoritetet shtetërore kanë shkuar ditë më parë në shtëpitë e banorëve teksa iu kanë damkosur dyert me kryq të kuq pa patur një VKM në dorë.

“Do të përvijojmë me fakte të tjera skandaloze për te Unaza e Re.  Të detyruar edhe nga provokimet më të ulëta të kryeministrit. Ky kryetar i lukunisë së hajdutëve quhet Edi Rama. Ai po ndërton anti-shtetin një Shqipëri. Pa iu marrë leje zhvillimit të këshillit të territorit, ditë më parë u shkuan n në shtëpi pa patur një vendim  dhe një VKM. Keni përpara syve tuaj kemi damkosjen e dyerve me vulë të kuqe, siç bënin nazistët ndaj hebrenjve.   Ky kryeministër ka marrë çelësin kopil, që hap çdo derë. ky flet për shkencën, për naftën, por e vetmja gjë që ky flet sakët është hajdutëria.” tha ai.

Ai deklaroi  se autoritetet shtetërore kanë shkuar ditë më parë në shtëpitë e banorëve teksa iu kanë damkosur dyert me kryq të kuq pa patur një VKM në dorë.

“Do të përvijojmë me fakte të tjera skandaloze për te Unaza e Re.  Të detyruar edhe nga provokimet më të ulëta të kryeministrit. Ky kryetar i lukunisë së hajdutëve quhet Edi Rama. Ai po ndërton anti-shtetin një Shqipëri. Pa iu marrë leje zhvillimit të këshillit të territorit, ditë më parë u shkuan n në shtëpi pa patur një vendim  dhe një VKM. Keni përpara syve tuaj kemi damkosjen e dyerve me vulë të kuqe, siç bënin nazistët ndaj hebrenjve.   Ky kryeministër ka marrë çelësin kopil, që hap çdo derë. ky flet për shkencën, për naftën, por e vetmja gjë që ky flet sakët është hajdutëria.” tha ai.

Zjarr Tv Ad