Prokuroria kërkon burg për çiftin, akuzohen për “Mashtrim me pasoja të rënda”

0
26
Zjarr Televizion Ad This is a sample article. ...

Prokuroria e Tiranës kërkoi nga gjykata caktimin e masës së sigurisë “Arrest me burg” për çiftin Bashkim e Fiqirete Çala, të cilët u akuzuan për veprën penale” Mashtrim me pasoja të rënda të kryera në bashkëpunim”

 Njoftimi i Prokurorisë

1.Caktimin e masës së sigurimit “Arrest në burg”, parashikuar nga neni 238 i KPP, ndaj shtetasit:  Bashkim Çala, lindur ne Berat dhe banues ne Tiranë, i padënuar, për veprën penale të “Mashtrim me pasoja të rënda i kryer në bashkëpunim”, të parashikuar nga neni 143/3 i Kodit Penal.

2.Caktimin e masës së sigurimit “Arrest në burg”, parashikuar nga neni 238 i KPP, ndaj shtetasit: Fiqirete Çala, lindur dhe banues në Tiranë, i padënuar, për veprën penale të “Mashtrim me pasoja të rënda i kryer në bashkëpunim”, të parashikuar nga neni 143/3 i Kodit Penal.

 

Zjarr Tv Ad