Protestat/ Edhe studentët e Shkodrës ‘ngujohen ‘ në Fakultetin e Ekonomikut

0
17
Zjarr Televizion Ad This is a sample article. ...

Studentët e Universitetit të Shkodrës “Luigj Gurakuqi” i janë bashkuar sot studentëve të Tiranës, duke shpallur ngujimin në Fakultetin e Ekonomikut.

Këtë të hënë, veç studentëve edhe pedagogët e Fakultetit të Histori- Filologjikut bojkotuan auditoret duke qenë pjesë e një greve një ditore kundër ligjit të arsimit të lartë.

Ndërkohë në kryeqytet vijon ngujimi i studentëve të disa Fakulteteve.

Ata kërkojnë anulimin e këtij ligji si dhe rrëzimin e disa VKM-ve që cënojnë lirinë dhe autonominë e universiteteve publike.

Zjarr Tv Ad