Rama zbulon sa paga do të shpërndahen/Qeveria merr vendimin për punonjësit e transportit rrugor

0
92

Qeveria ka miratuar që të jepen 5191 paga lufte për punonësit e transportit rrugor, të cilët u larguan nga puna apo u detyruan të nisnin aktivitetin në muajin Qershor. Kryeministri Rama bën me dije se do të ketë një efekt financiar prej 134,966,000 Lekë që do të mbulohet nga fondi rezervë i DPSHTRR.

Reagimi i plotë: #TiNukDoJeshKurrëVetëm. SOLIDARITET për sektorin e Transportit Rrugor të Udhëtarëve për lehtësimin e pasojave nga vonesa e detyruar e nisjes së aktivitetit në muajin qershor.

QEVERIA SHQIPTARE miraton: +5,191 Paga Lufte për punonjësit dhe të larguarit nga puna për Qershorin 2020! Efekti financiar prej 134,966,000 Lekë mbulohet nga fondi rezervë i DPSHTRR!

Falë mirëadministrimit, rezultateve rekord të 2019-ës dhe përgjegjësisë shembullore sociale të DPSHTRR-së, mundësohet mbështetja e dytë për sivjet nga DPSHTRR për sektorin e transportit të udhëtarëve me autobus (pas kompensimit të taksës vjetore TVMP) #ShqipëriaQëDuam