Riatdhesimet, publikohen oraret e fluturimit

0
178

Kompania shqiptare e fluturimeve Air Albania ka publikuar sot oraret e fluturimeve me avion për riatdhesim, nga data 29 maj deri në 3 qershor.

“Për çdo informacion shtesë ju lutem kontaktoni në: +35542246000”, njofton kompania ajrore.

Fluturime të kësaj natyre bëhen për qytetarët shqiptarë dhe të huaj që synojnë të kthehen në vendet e tyre, mbetur të bllokuar prej mbylljes së kufijve prej pandemisë.