Rrëzohet padia, Bindja Demokratike do të marrë pjesë në zgjedhjet e 30 qershorit

0
48

Kolegji Zgjedhor ka rrëzuar padinë e Partisë Bashkimi Demokrat për të çregjistruar nga zgjedhjet e 30 qershorit Partinë Bindja Demokratike.

Rrëzimi u bë për shkak të moslegjitimitetit të padisë.

Bashkimi Demokratik në ankimimin e tij argumentonte se  vendim i kqz-së, cënon kushtet e barabarta në zgjedhje dhe ligjshmërinë e tyre.